Recuperacio de dades, disc dur, ordinadorRecuperacio de dades, disc dur
Benvinguts - discs durs, ordinador pc, mac, portātil, servidor, raid...
recuperaciķ de dades, disc dur, pc, mac, servidor, ordinador, portātil, raid...
per arreglar disc dur avariat de pc, mac, servidor, ordinador portātil, raid 1, raid 5...
venda discos durs
emulador hard disk
FAQ - recuperacio de dades - reparacio disc dur
datex: manteniment i reparaciķ, hard disk, ordinador, pc, mac, portātil, raid1, raid5...
reparaciķ de discs durs - contactes
reparar disc dur espatllatarreglar disc dur estropellat
Reparaciķ Disc Dur reparaciķ de discs dursarreglar disc dur
 
Madrid 911 019 683 / Barcelona 93 408 05 16

Tel. 902 026 310

 
Conner . Compaq . Dell . Fujitsu . Hitachi . HP Hewlett Packard . IBM
Maxtor . Quantum . Seagate . Toshiba . WDC Western Digital

Si el que necessiteu és recuperar les dades i no arreglar el disc dur, feu un clic a recuperaciķ de dades. Si no és així (és a dir, si la informaciķ del disc dur no importa o només voleu arreglar-lo), trieu, si us plau, el tipus de reparacions de discs durs:

Reparaciķ del disc dur de l'usuari final

Prova i reparacions de discs durs per a fabricants i distribuïdors informātics

arreglar disc dur, seagate, maxtor, ibm, hitachi, fujitsu, toshiba, quantum
  reparaciķ disc dur - Menu
  Reparaciķ del disc dur per a l'usuari final
disc dur, seagate, maxtor, ibm, hitachi, fujitsu, toshiba, quantum
  Aquest tipus de reparaciķ només s'efectua en casos de disc dur danyat d'antiga generaciķ (Ampex DM448, Ampex DM9300, Ampex DM980, Ampex DFR, CDC Control Data Corp., Conner, Maxtor XT 1085, Micropolis, NEC, Pertec, etc.). reparaciķ disc dur en sala blanca
Foto Copyright Datex
reparaciķ discos durs, raid, raid 5, pc, mac, servidor
  Si teniu aquest tipus de disc dur i està espatllat o funciona malament, el podem arreglar o reemplaįar per altre d'equivalent o idčntic. No obstant, us aconsellem de reemplaįar el disc dur avariat per un emulador de discos durs. Consulteu-nos per saber les tarifes segons els models de discos durs.
 
reparar disc dur, arreglar disc dur, avaria disc dur, hard disk
  Si el disc dur avariat és més recent (és a dir, es tracta de discs durs 2"1/2, 3"1/2 o 5"1/4, que equipen els PC, Mac o els portātils actuals), només procedim a la reparació en el marc d'una recuperaciķ de la informaciķ. La reparaciķ del disc dur és una etapa important i delicada per recuperar dades perdudes després d'un error físic, mecānic o electrōnic del disc dur de l'ordinador. Però cal dir que després d'aquest tipus d'intervenciķ el disc dur no funciona i la informaciķ recuperada es trasllada a un altre suport (CD-ROM, DVD o altre disc disc dur). Vegeu més informaciķ sobre aquest tema en recuperaciķ de dades o preguntes. disc dur
arreglar disc dur danyat, reparar hard disk, hd, hdd
  El preu d'un disc dur recent d'última generaciķ, en relaciķ al cost de fabricaciķ, no en justifica la reparaciķ. Per tant, si només es tracta d'arreglar el disc dur i no de recuperar-hi la informaciķ, proposem, aleshores, el canvi del disc dur danyat per un altre de les mateixes característiques.

Atenció: Especial disc dur Fujitsu de sčrie MPG, MPF o MPE (per exemple: MPG3204AT, MPG3102AT, MPG3409AT, MPG3204AH, MPF3204AT, etc.). L'avaria típica d'aquest disc dur és la següent: 'la bios no el reconeix'. Tenim eines específiques per recuperar les dades d'aquests discos durs Fujitsu en un termini mitjà de 2 dies. Contacteu-nos si voleu més informaciķ.

 
  reparaciķ disc dur - Menu
reparar disc dur, disc dur estropellat, disc dur danyat, avaria disc dur
  Test i reparacions de discos durs per a fabricants i distribuïdors informātics
 
 

El equip material de Datex pot examinar centenars de discs durs diàriament per encàrrec dels fabricants o distribuïdors informātics. Aquests equips de proves s'utilitzen, principalment, en la localitzaciķ de NDF, No Defect Found (disc dur no defectuķs). Aquest procediment permet separar els discos durs realment avariats dels NDF. Seguidament, els NDF es tornen als estocs dels fabricants en el marc de la garantia.

 
  reparaciķ discs durs - Menu
arreglar disc dur, avaria disc dur, disc dur danyat